Om mig

Mitt foto
Örebro, Sweden
Hej! Vad roligt att du tittar in! Jag skriver här i min blogg om allt mellan himmel och jord, om min familj - har två underbara döttrar och två barnbarn, inredning, fixa och pyssla, film och musik, vanlig vardag!

tisdag 21 december 2010

GOD JUL!

Jag vill tacka för alla snälla kommetarer som ni har lämtat!

God Jul
Hyvää Joulua
Merry Xmas

Tar hand om varandra!

Kramizar Sirpa

tisdag 7 december 2010

Jag tackar!

Ja, jag TACKAR för alla snälla kommentarer som ni har lämnat! Tack, tack, tack snälla ni! De betyder mycket för mig!
Jag har tagit en bloggpaus för jag har verkligen ingen ork! Den här vintern har drabbat mig mycket tuffare än jag kunde tro. Den kom alldeles för tidigt! Den skulle inte behövt komma alls! Men jag ska prova babbla några rader här nu.

Just nu när jag tittar ut från fönster så ser jag den blåa himlen och solen som skiner men inte ens det får mig hoppa av glädjen. Det är så mycket snö och det är kallt! Jag är en människa som älskar värmen. Jag var en gång i utomlands och det var 40-50 grader varmt och jag svettade inte ens. Så de här minus graderna är inget för mig! Jag vet också att det har lite att göra med min musklersjukdom.

Jag vet att jag låter helt plää men jag kan inte låtsas att allt ska vara bra när det är inte det. Jag har inte ens julpyntat hemma än. Bilderna som ni ser här är det enda som jag har tagit fram. Jag har provat att få julkänslan fram men... inget!
Vad gör jag då? Ja, jag använder den lilla orken som jag har här hemma. Vanliga hemmasysslor, städa, laga mat, tvätta osv. Jag tittar på TV, ibland sitter jag vid datan och chattar på FB med mina närä och kära på andra sidan av viken.

Och så klart umgås jag med mina barn och med lilla Anabelle. Vi var hos Sanna i söndags och bakade pepparkakor!



Jag menar inte att jag bara sitter och surar över vintern. Det här är nånting som bara ÄR! Alla har väl nån gång haft stunder när man skulle vilja göra saker men får inte sig att göra det. Låter bekant?
Jag tog just en titt på termometern, -10,6! HRRRRRR! Men som tur, behöver jag inte gå ut idag, inte ens till affären :) Jag har mat tills idag, go mat, lax!

Så klart vill jag önska alla en fin dag och hoppas ni kan njuta av det fina vädret!

Kramizar Sirpa